Lytterom Kongsberg: Borgar Storebråten (kvartett)

 —  —

Secret Location, Kongsberg, Norway

Lytterom Kongsberg er en intimkonsertserie der Indigorado tar på seg hatten som arrangør med et ønske om å lyfte fram de beste artistene som du kanskje ikke visste du likte.

7 april får vi besøk av ikke bare én men fire toppmusikere med Borgar Storebråten i front.

Det har summet lenge om Borgar Storebråten og hans musikk. Albumet «Road To Relevation» ble sluppet fredag 16. februar og har høstet mange gode tilbakemeldinger og anmeldelser. "Mitt liv som Erik" ga plata 6 av 6 stjerner og sa «Road To Revelation har en mer presis tittel enn Borgar nok selv kunne forestilt seg; dette er en ren åpenbaring av en plate som viser et nytt, fiks ferdig talent som kan og bør nå langt.» - https://erikvalebrokk.no/staende-arets-fineste-debutplate-borgar-briljerer/

Og det stopper ikke der. Musikknyheter.no skrev følgende: «The Road to Revelation burde være en kandidat til neste års Spellemannpris i countrykategorien!»

Borgar skriver fengende Americana-låter med både brodd og sjel. Tekstuniverset setter fokus på de mellommenneskelige relasjonene som svirrer rundt oss hver dag. Alt fra ungdommelig pågangsmot til det sviende nederlaget blir åpenhjertet formidlet gjennom musikk som går fra det lavmælte, til det bombastiske. Alt dette med beina godt plantet i den amerikanske rootsmusikken. Dusty Roads var første singel fra hans debutalbum, Borgar sier selv om låten: ”Dusty Roads er en fortelling om den frie landevei. Den handler om å vokse opp og ikke vite hvilke veier en skal følge. Skal man gjøre som familien og samfunnet forventer eller skal man velge å gå sine egne veier. Å gå for langt vekk fra hovedveien betyr å risikere å ikke finne veien hjem igjen, mens hvis man kun følger hovedveien og ikke utfordrer sine egne grenser kan man ende opp med et ganske endimensjonalt syn på verden”

INFO TIL PUBLIKUM:

  • Antall plasser er begrenset till 25 stk.

  • Påmelding via epost til indigorado@gmail.com!

  • Konsertstedet er "hemmelig" og du får beskjed om adresse et par dager før konsertdatoen, via epost. Vi kan si så mye som at plassen ligger på Raumyr. :)

  • Ta med selv det du vil spise og drikke.

  • Konserten er donasjonsbasert og du kan gi det du ønsker og etter egen evne, men vi anbefaler et beløp på 150-200 kr per person. Det kan vippses på plass eller vi tar også emot jevne kontanter.

  • Dører åpner kl 18 (kom gjerne å bli kjent med oss)

  • Konsert starter kl 19, presis. (da begynner magien)

Borgar på Spotify https://open.spotify.com/artist/5EIuoqMcf10dYajNPXMhE1?si=mY48eJFoTlWP4r6Ux-Jiwg

https://www.facebook.com/bstorebraten/

https://www.borgar.org