Skogskonsert med Indigorado

Hjortnäsheden, Leksand, Sweden

I Hjortnäsheden, strax norr om Leksand, bjuder vi in till skogskonsert. Vi har aldrig gjort just detta förut men vi har hittat en vacker plats bland björkar där betande djur också brukar trivas på sensommaren så vi tror det passar perfekt. De blir ca en timme med musik ute i det gröna med fågelsång i bakgrunden. Det finns några stockar och stenar att sitta på, men ta gärna med något eget (brassestol eller liggunderlag med filt t ex) för säkerhets skull. Kanske du t.o.m. kan spänna upp en hängmatta mellan två träd?

För dem som inte känner oss så är vi en svensknorsk folkpop-duo som förra året flyttade till Leksand. Vi håller på och spelar in vårt debutalbum och är annars aktuella med deltagande i P4 Nästa Dalarna 2020 (med start 18/5). Sedan vi träffades första gången i Oslo 2012 har vi haft konserter i 12 länder och nu glädjer vi oss till att sprida toner på nygammal hemmaplan.

Några praktiska saker:

Pga Corona så håller vi avstånd mellan oss, men det är väl de flesta inkörda med vid det här laget. Det är begränsat antal platser och anmälan sker via epost till indigorado@gmail.com (eller direkt via förhandsdonation på knappen nedanför). Konsertplatsen ligger nära busshållplatsen Hjortnäsheden och det är gåavstånd från vägen (exakta anvisningar kommer på mail ett par dagar före konsertdatumet). Några parkeringsplatser finns vid närliggande hus men vi uppmanar till cykel/promenad om ni kan. Ta med det du vill dricka/äta. Toalett finns tyvärr inte. Barnvänligt, absolut! Rullstolsvänligt vill vi också påstå. Förbehåll för regn/dåligt väder.

Konserten är donationsbaserad:

Swisha till 0047 93214064 eller besök https://indigorado.com/shop

Andra länkar:

https://www.facebook.com/indigoradomusic https://youtu.be/d_78yCtwE8U

Välkommen till en skön och inspirerande stund i det gröna, vi går mot bättre tider.

/Cathrine & Ola