Utekonsert med Indigorado

 —  —

Rättviksbacken, Rättvik, Sweden

Uppdaterad 11:58 1 aug Då är det ca 3 timmar kvar till konsertstart och vi vill fokusera på att förbereda oss. Vi stänger nu möjligheterna för förhandsköp. Skicka sms till Ola (0047 47354459) om ni vill anmäla er med kort varsel. Tack, vi ses!

Hej!

Vi bjuder in till utekonsert (duo) i natursköna omgivelser, och denna gången i Rättvik.

Konceptet är att publiken tar med sig det de vill äta/dricka och något att sitta på (klappstol, filt t ex). Adressen är på förhand "hemlig" men vi kan säga så mycket som att det är i närheten av Rättviksbacken (slalombacken). Vi har satt 30 personer som maxgräns, så att vi får nog med avstånd mellan varandra. Följ biljettlänken till vår hemsida för att köpa biljett (Klicka på Skr 100.00 -> Checkout -> Checkout with Paypal -> Om du inte har Paypal väljer du "betala med kort"). Har du frågor/problem är det bara att maila oss på indigorado@gmail.com och så kan vi lösa det med Swish istället.

Ett par dagar innan konserten skickar vi ett mail till dig med info om exakt plats och sista uppdateringar.

Till dem som inte känner till oss så är vi en norsksvensk folkpop-duo som sedan förra året bor i Leksand. Vi möttes i Oslo 2012 och har spelat konserter i 12 länder.

Välkomna till en skön stund med natur och musik!

https://indigorado.com/

http://www.facebook.com/indigoradomusic

https://youtu.be/Ai-jzrZ663Y