Picknick-konsert med Indigorado

Hjortnäsheden, Leksand, Sweden

Hej!

11 juli bjuder vi in till ny picknick-konsert ute i det fria, i Hjortnäsheden strax norr om Leksand. Ta med det du vill sitta på (filt, brassestol etc) och det du vill äta/dricka. I skrivande stund får det max vara 8 personer i publiken och det är den siffran vi förhåller oss till just nu. Vi satsar på fint väder och svagt ackompanjemang av fågelsång, så ska vi göra vårt bästa på musikfronten.

Konserten är donationsbaserad med rekommenderat belopp på 150 kr.

Anmälan sker antingen via 1) epost till indigorado@gmail.com+donation på plats via Swish 073-6693986 eller 2) via knappen nedanför, så kan du både donera och boka plats på förhand

Konsertplatsen ligger nära busshållplatsen Hjortnäsheden Södra (exakta anvisningar kommer på mail ett par dagar före konsertdatumet). Det finns några parkeringsplatser på tomten men vi uppmanar till cykel/promenad om ni kan. Kom nykissade eller använd naturen. Barnvänligt, absolut! Rullstolsvänligt vill vi också påstå.

Välkommen till en skön stund ute!

/Cathrine & Ola

PS. Har du svårt för den engelskspråkiga biljettsidan så klickar du alltså på följande: SKR 150->Antal platser under Qty->Checkout->fyll i epost och namn->Continue to Payment Method->Check out with Paypal->Betala med betalkort->Fyll i uppgifterna och klicka "Betala nu". Betalningen går via Paypal, men du behöver inte ha ett konto hos dem.

In cart Not available Out of stock
Share