Indigorado till Erik Larsgården

Erik Larsgården, Brovallen, Krylbo, Sweden

Erik Larsgården och Indigorado går tillsammans ihop för att bjuda upp till en magisk julikväll i natursköna omgivningar. De står för fikaserveringen och vi står för själfulla folkpoptoner från utomhusscenen.

Indigorado består av Cathrine Witzøe och Ola Borglin. De träffades i Oslo 2012 då Cathrine sökte efter medmusiker till en spelning på Kongsberg Jazz Festival. Kemi uppstod och sedan den gången har de turnerat i 12 länder. De är en pärla på havets botten med potential att väcka drömmar till liv till tonerna från gitarr, munspel och harmonium.

Om du gillar vokalister som Stevie Nicks, Eva Cassidy och Mari Boine så har du kommit rätt.

Konserten börjar kl 19.

Biljetter: 150 SEK

PS. Har du svårt för den engelskspråkiga biljettsidan så klickar du alltså på följande: SKR 150-> Antal platser under Qty -> Checkout-> fyll i epost och namn-> Continue to Payment Method -> Check out with Paypal-> Betala med betalkort-> Fyll i uppgifterna och klicka "Betala nu". Betalningen går via Paypal, men du behöver inte ha ett konto hos dem.

Du kan också anmäla ditt deltagande via epost till indigorado@gmail.com och sedan swisha 150kr till 073-9369664. Skriv Krylbo i meddelandet.

Välkomna!

In cart Not available Out of stock
Share