Release concert: Conrad Vingoe (UK) + Indigorado + Inspired By Her

House Concert, Ås, Norway

Indigorado inviterer til huskonsert med forskjellige artister fra øverste hylle. Første artist ut er singer/songwriteren Conrad Vingoe fra England! Som om det ikke er nok så slipper vi i Indigorado to nye låter og da kaller vi det rett og slett for releasekonsert.

Slik fungerer det: Publikum tar med seg det de ønsker å drikke/spise. Gjerne også varme klær hvis kvelden blir sval. Når dere reserverer plass via indigorado@gmail.com så får dere en mail fra oss med adresse til konsertstedet i Ås. Det er kort vei til buss som går frekvent hvis dere foretrekker kollektiv transport.

Vi er veldig stolte for å kunne legge til rette for at spennende artister kan komme til Ås og håper dere tar med en venn til konserten, eller blir kjent med nye venner her.

CONRAD VINGOE (singer/songwriter)

Dette blir faktisk Conrads tredje besøk til Ås, og vi gleder oss veldig til nok et gjensyn. Etter å ha utgitt tre kritikerrosete album kom utgivelse nr 4, "Tomorrow, then", i 2015 som ble innspilt og mikset av legendariske produsenten Phill Brown (Led Zeppelin, Bob Marley etc).

Conrad har turnert i England, USA, Tyskland, Sverige og spilt support for bl.a. Passenger og Kathryn Williams.

Hans live-opptredenden er kjent for å delvis være intime men også intense. Advarsel for gjentagende utslag på rokkefoten. Eller indiefolkfoten hvis du vil.

“Vingoe’s voice sucks you in and your imagination starts racing…It’s gentle, soulful and wonderfully honest. There’s nothing fake in this album” – (Floatation Suite)

http://www.conradvingoe.co.uk/

https://www.facebook.com/conradvingoemusic/

https://www.youtube.com/watch?v=3DQkp8g088k

INDIGORADO:

Vi vil opptre som kvartett denne kvelden, med to fantastiske medmusikere på fiolin og gitar/keyboard: Ingrid Berg Mehus og Erwin Oosterhoff. Det blir helt rått!

https://indigorado.com

https://www.facebook.com/indigoradomusic

https://youtu.be/ev6-L7ZBJGk

SUPPORT: INSPIRED BY HER

https://soundcloud.com/inspiredbyher/angel-and-demon

Denne konserten går under donasjonsbasert betaling. Anbefalt sum er 100-200 NOK. Du har også mulighet å kjøpe en frivillig billett på 150kr her på siden (som også fungerer som plassreservasjon).

Dører: kl 18:00

Konsert: kl 19:00

Spørsmål/Questions: indigorado@gmail.com