Utekonsert med Indigorado

Tomtebo Hamn & Scen, Yvradsvägen 17B, Mora, Sweden

Vilken plats vi har hittat! Vid vattnet nedanför Mora Folkhögskola ligger den natursköna scenen kallad "Tomtebo Hamn & Scen" eller Minatti-land, beroende på vem du frågar. Vi i Indigorado har fått äran att nyinviga scenen, och vi hoppas att det inte blir den sista gången.

För dem som inte känner till oss så är vi en norsksvensk folkpop-duo från Kongsberg/Borlänge som sedan förra året bor och verkar i Leksand. Vi möttes i Oslo 2012 och sedan den gången har vi varit på många musikaliska äventyr tillsammans både i Skandinavien och Europa.

I år, och kanske som en konsekvens av corona, så har vi börjat med konserter ute i det fria. Vi har kallat det Skogskonsert, Picnickonsert och denna gången blev namnet helt enkelt "Utekonsert". Det betyder att publiken tar med sig det de vill äta/dricka och kanske något att sitta på (klappstol, brassestol, filt t ex). Vi har satt maxgräns på 40 deltagare och det är bara förhandsköp via länken på vår hemsida (fram till kvällen före konsert). Vi håller avstånd fysiskt med finner förhoppningsvis närvaro genom musiken och naturen.

Några praktiska saker: Parkering uppe vid Folkhögskolans område. Cykel/promenad är bara 1,5km från Mora Strand så varför inte ta vägen längs med vattnet? Ingen toalett finns annat än det naturen erbjuder. Konserten startar kl 14 och vi spelar ca 1h.

Välkomna!

https://www.facebook.com/indigoradomusic https://youtu.be/d_78yCtwE8U

Pssst, följande steg tar du för att köpa biljett: Klicka på Skr 150.00 -> Checkout -> Checkout with Paypal -> Om du inte har Paypal väljer du "betala med kort". Om du tycker det är för krångligt kan du maila oss på indigorado@gmail.com så kan vi lösa det via Swish. Tack!