Picknick-konsert med Indigorado

Ludvika, Sweden

Hej!

Vi besöker Ludvika för första gången med vår musik och bjuder in till en konsert ute i det fria. En picknick-konsert helt enkelt. Ni som vill komma på konserten (i dagsläget begränsat till 8 pers) tar med er det ni eventuellt vill äta och dricka. Ta också med det ni vill sitta på (t ex brassestol eller filt).

För att göra det lite mer spännande så är konserten på "hemlig plats" och vi mailar er 2 dagar före konserten med exakt adress. Konserten är donationsbaserad med rekommenderat belopp på 150 kr.

Anmälan sker på ett av två sätt: 1) skicka mail till indigorado@gmail.com och swisha på plats eller 2) följ knappen nedanför och förhandsdonera (så är platsbokning och donation gjort i ett)

Konsertplatsen ligger ca 7km norr om Ludvika. Cykla gärna, det hade vi gjort. Busshållplats finns på 5 min gångavstånd. Parkering för bil finns på plats. Ingen tillgång till toalett tyvärr. Rullstolsvänligt, absolut. Förbehåll för dåligt väder.

Till dem som aldrig har hört talas om oss så är vi en norsksvensk folkpop-duo som träffades i Oslo 2012. Vi har turnerat i 12 länder och har nu gjort Dalarna till vårt hem (Leksand). Den 7 maj släpper vi en låt som heter The Flowers (väldigt passande till en picknick-konsert måste man säga).

Välkomna till en skön stund bland viskande träd och vacker musik!

www.indigorado.com

www.facebook.com/indigoradomusic

https://youtu.be/xPZsY29xXco

https://youtu.be/ev6-L7ZBJGk

https://open.spotify.com/artist/7oNpPUPYeV11ChkTiKgBjy

PS. Har du svårt för den engelskspråkiga biljettsidan så klickar du alltså på följande: SKR 150->Antal platser under Qty->Checkout->fyll i epost och namn->Continue to Payment Method->Check out with Paypal->Betala med betalkort->Fyll i uppgifterna och klicka "Betala nu". Betalningen går via Paypal, men du behöver inte ha ett konto hos dem.